Webbdesign

Jag förstår att du har unika behov av din hemsida, kanske är du i uppstartsfas och behöver vägledning eller så vill du förnya och uppgradera dig, oavsett ditt syfte så står jag till förfogande. Jag riktar främst in mig på lokala företag inom mitt närområde men kan absolut ta mig ann uppdrag inom hela Sverige!

Att ta fram och bygga upp en hemsida är en investering för ditt företag!
Det är något som får din verksamhet att lyfta och visuellt leda till framgångsmålen.
Inga vägar bar av till Rom på en dag, samma sak är det med framställandet av en professionell hemsida, vi arbetar systematiskt som ett team för att nå lyckade resultat.
Jag arbetar mig allra helst av WordPress, eftersom det är enkelt att använda och man som kund kan uppdatera och ändra själva om så önskas. WordPress står för 43% av världens internettplattformar eftersom det är ett flexibelt program, en webbutik, en företagspresentation, en blogg eller vad som helst!
WordPress är även responsivt dvs. anpassat för mobiler, datorer och surfplattan. De allokerar serverresurser sömlöst utan att du behöver uppgradera som vissa värdar kräver.

Självklart hanterar jag andra plattformar som Abicart, Weebly, Wix mfl också.

 • E-handel
  Om du vill öka din försäljning av varor eller tjänster, då krävs en professionell attraktiv butik som inbjuder till köp. Med WordPress eCommerce ger dig alla verktyg du behöver för att publicera innehåll och sälja produkter från samma plattform. Du har friheten att skapa en snygg butik som uppfyller dina behov. Den enda begränsningen är din fantasi.
  Oavsett om du vill sälja bakverk till dina grannar, ta emot donationer för en lokal organisation eller få upprepade bidrag från dina supportrar, så är det hur enkelt som helst att ta emot betalningar via WordPress.com. Betala med PayPal-knapp gör att du kan ta emot kredit- och betalkortsbetalningar från valfri sida med minimal konfiguration. Du kan acceptera betalningar i 60+ länder.
  Med eCommerce har du tillgång till Klarna Checkout utan start eller månadsavgift från Klarna! du betalar därmed bara en transaktionsavgift per köp till Klarna.
  Med eCommerce levererar du fysiska produkter på ett ögonblick – se fraktkostnader i realtid från fraktfirmor så som UPS och andra fraktalternativ.
  SEO verktyg driver trafik till din webbplats som gör det enklare att hitta ditt innehåll i sökmotorer och i sociala medier.
  WordPress är det mest kostnadseffektiva webbplatsen du kan få eftersom eCommerce enbart kostar dig 5400:- per år i driftkostnad alt. 450:-/mån.
 • Företagssidor
  Alla företag måste finnas på internet idag, det är där kunderna söker efter information och även produkter eller tjänster. Möjligheterna är många och ibland räcker det med en enklare presentationssida eller så behövs en helhetslösning med många olika funktioner.
  Med WordPress Business som är bäst för mindre företag, har du möjlighet att sälja och leverera fysiska produkter via PayPal-knapp.
  Du kan installera tillägg som utökar funktioner på din webbplats och öppnar upp för ändlösa möjligheter att visa upp ditt innehåll och interagera med besökarna.
  Med WordPress Business får du bort WordPress.com-varumärket samt har SEO verktyg som driver trafik till din webbplats. Business kostar i drift 3000:- per år alt. 250:-/mån.
 • Informationssidor
  Att presentera information är en konstart i sig. Informationen ska vara tydlig och strukturerad samtidigt visualisera ett användarvänligt resultat.
 • Profilsida
  Är din plats att beskriva om dig själv och ditt arbete. Sidan bör utformas efter företagets målsättningar och värderingar.
 • Bokningssida
  Det finns många användningsområden för bokning via internet. Bokningstjänster kan användas till många olika verksamheter som möten, kunduppdrag, hantverkaruppdrag, bokning av lokaler & bordsbokning för restauranger med mera.
  Med WooCommerce Bookings kan du eller kunden själv boka in en tid som passar. Det ger dig bokningsmöjlighet oavsett vilket syfte du har. Du kan erbjuda specialpriser åt grupper, dagar eller personer, få bokningsbekräftelser, skicka påminnelser, slippa dubbelbokningar, ta emot bokningar, inbyggdkalender i bokningssystemet, ta emot en deposition för en reservation med depositas, ställ in påminnelse-mejl och följ upp bokningarna, sälja tillägg till dina tjänster med funktionen bokningar med produkttillägg.
  Bokningssystemet WooCommerce Bookings kostar 2520:- per år som tillägg och är möjlig med WordPress Business.
 • Föreningssidor
  Många föreningar vill nå ut till sina medlemmar på ett enkelt sätt, samtidigt vill man sprida information till andra om sin verksamhet.