Digital marknadsföring

Var vill ditt företag annonsera? kanske på facebook eller instagram.
Jag finns inför produktion av material till att publicera din kampanj, erbjudande eller evenemang mm.
Behöver du råd och hjälp kring hur du får ditt företag att synas bättre, genom ex SEO & Google Shopping kan du komma längre!

Gör SEO värt din investering

Så vad är SEO?
SEO står för ”Search Engine Optimization”. Det är praxis att optimera dina webbsidor för att få dem att nå en hög position i sökresultaten på Google och andra sökmotorer. Detta innebär att det är mer sannolikt att människor kommer att stöta på din webbplats när de söker på nätet. Om du har en webbplats och vill få mer trafik råder det ingen tvekan om att SEO bör vara en del av dina marknadsföringsinsatser.

  • Välj en SEO vänlig plattform. Se till att du bygger den på ett innehållshanteringssystem (CMS) som sökmotorer gillar. Google och andra sökmotorer älskar WordPress.com-webbplatser. Så om du använder WordPress.com för att bygga din webbplats har du redan ett SEO-försprång. WordPress ger dig SEO möjlighet i deras business eller eCommerce paket.
  • Fokusera på målsökord. Specifika och populära sökord för ditt företag.
  • Se SEO som ett system. Nästan allt du gör som företagare påverkar din SEO. Till exempel, om du är ett fysiskt företag, kan ge en extraordinär kundupplevelse faktiskt förbättra din SEO. Om shoppare älskar dig är det mer sannolikt att de skriver lysande onlinerecensioner om din butik, bloggar om dina tjänster och länkar till din webbplats på sociala medier. Alla dessa interaktioner kommer att öka din ranking i sökmotorresultat. Så tänk på SEO som ett resultat av allt du gör.

  • Skapa dynamiskt innehåll. Google föredrar sajter som är fyllda med högkvalitativt innehåll som uppdateras kontinuerligt (dynamiskt innehåll). Du är expert på det du gör, annars skulle du inte göra det, eller hur? Så skriv om dina upplevelser på din blogg exempelvis.

Ska vi ta ett första möte?

Ett första möte är kostnadsfritt för att vi ska kunna starta upp uppdraget under bästa förutsättningar. Jag kommer gärna och besöker dig! Annars möts vi under ett digitalt möte ifall du håller till på annan ort. Välkommen att höra av dig!